sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

24.03

Tänään oli vihdoin toko treenit pitkästä aikaa! Viimekertaisesta "ohjatusta" treenistä oli jo varmaan 3-4viikkoa.. Ollaanhan me toki kotona treenattu ja näin, mutta se on kuitenkin eriasia. Mutta sitten niihin itse treeneihin.

Tänään treenattiin ihan perusjuttuja, luoksepäästävyys heti ensimmäisenä ja sitten paikkamakuuta. Tehtiin myös Tigralle henkilökohtaisesti todella vaikeaa häiriötreeniä, missä treenien vetäjä heiluttelee namia koiran nenän edessä, ja antaa sille käskyn, esim. maahan. Koira ei saisi kiinnittää mitään huomiota muuhun kuin omaan ohjaajaansa, ja istua sivulla perusasennossa. Noh, kuten aikaisemmin totesin, tämä oli Tigralle todella hankalaa! Neiti kun on sellainen häslä.. Alkuun Tigra totteli kaikki mitä häiriötekijä käski, eikä kuunnellut minua enää sen koomin, kun haistoi herkut häiriötekijän kädessä. Ehkä neljä kertaa Tigra meni lankaan, mutta sitten alkoi homma toimia! Olin niiiin ylpeä vaavasta! Se kuunteli vaikka vieressä uusi jännä ihminen ja herkkuja! Jess! Tästä on hyvä jatkaa. Treenattiin myös hyppyjä ja seuraamista, mutta ei mitään ihmeempiä.

Treenien jälkeen kävin kotona hakemassa Lyytin mukaan, ja suunnistimme kohti järven jäätä kauniin ilman kunniaksi. Mukaan eksyi myös kaverini, joten oli oiva tilaisuus ulkoiluttaa myös kameraa ja ottaa Tigrasta rakennekuva. Rantaan päästyämme laskimme koirat irti, ja ne lähtivät kuin tykin suusta rallittamaan pitkin jäätä. Se oli todella mukavaa katseltavaa, kun koirat oikeasti nauttivat ja iloitsivat! Kävelimme jäällä vähän yli tunnin, ja kotiin päästyämme sohvan valtasi kaksi väsähtänyttä koiraa.

Tästä on täydellinen sunnuntai tehty!♥


Tigra 9kk

Basset hound!





Hullukierosilmäkoira!

Tigralla on mielenterveydellisiä ongelmia!:D




2 kommenttia: